wat kost een accountant?

Onze tarieven worden door de markt bepaald en zijn gebaseerd op het tijdsbeslag van de opdracht en eventueel direct aan de opdracht toe te rekenen kosten. De tarieven variëren op basis van de deskundigheid en de verantwoordelijkheid van de betrokkenen en liggen tussen de € 50 en € 140 per uur (exclusief btw).

Wij maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken, om zodoende een op uw situatie afgestemde, vrijblijvende offerte af te kunnen geven passend bij de uit te voeren werkzaamheden.

Omdat wij ingeschreven zijn in het beroepsregister van de NBA mogen wij ons “accountantskantoor” noemen. We moeten dan wel aan de strenge eisen, wet- en regelgeving voldoen die de beroepsgroep voorschrijft. Dit wordt ook getoetst. Hiermee onderscheiden wij ons van een administratiekantoor. NarinxRitzen wil kwaliteit leveren die de beroepsgroep voorschrijft en bewaakt.

Ter overweging : een accountant en belastingadviseur kan voor uw bedrijf ook verdienen en besparen door een goed advies te geven. Bovendien is de rekening van de accountant fiscaal aftrekbaar.

Advies voor starters : hou zodra de onderneming is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, de uren die worden besteed aan de onderneming bij. Alle uren tellen namelijk mee om in aanmerking te komen voor de startersaftrek!

©2022 NarinxRitzen  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring