onze mensen

Ons bedrijf heeft twee firmanten: Jean Pierre Narinx, Accountant Administratieconsulent, en Rob Ritzen, Register Belastingadviseur. Jean Pierre en Rob worden ondersteund door Nicole Debackère, Jacqueline Hassert, Jan Theulen en Hanneke Narinx.

Jean Pierre Narinx AA
Dit klinkt misschien vreemd, maar een vaste agenda ken ik niet. Met zekerheid al zeggen welke inhoudelijke zaken de komende week bij mij de revue passeren, kan ik niet. Mijn klanten hebben namelijk geen drempelvrees om met mij allerhande zaken te bespreken, zowel van zakelijke als persoonlijke aard. Dat is net wat het vak voor mij al meer dan 25 jaar boeiend maakt. Dat ik zodoende naast de MKB klant ook grote internationale bedrijven bedien maakt van mijn werk een mooie uitdaging. De komende jaren zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet.

Rob Ritzen RB
Na mijn studie aan de HEAO in Sittard ben ik verder gaan studeren en heb in 1994 mijn Federatie Belastingadviseur diploma behaald. Gedurende en na mijn studie ben ik als belastingadviseur werkzaam geweest bij o.a. BDO Accountants & Adviseurs en PWC. Na vele jaren in loondienst werkzaam te zijn geweest heb ik enkele jaren geleden besloten om als zelfstandige verder te gaan. Uiteindelijk heeft deze verzelfstandiging er toe geleid, dat ik vanaf 1 januari 2008 samen met Jean Pierre Narinx een samenwerkingsverband ben aangegaan.

Nicole Debackère RB
Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik begonnen als belastingadviseur bij een groot accountantskantoor. Na werktijd heb ik verder geleerd voor Register Belastingadviseur. Na nog een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan, ben ik begin 2014 gaan werken als belastingadviseur bij NarinxRitzen. Een klein kantoor met een platte organisatie en korte lijnen, waarbij de persoonlijke benadering van de klanten voorop staat.

Jacqueline Hassert
Ik werk nu al geruime tijd in een afwisselende functie van assistent-accountant en assistent-belastingadviseur bij NarinxRitzen. Mijn werkzaamheden bestaan uit het samenstellen van jaarrekeningen, administratief begeleiden van de cliënten en verzorgen van fiscale aangiftes van zowel ondernemers als (vermogende) particulieren.

Hanneke Narinx
Als office-manager regel ik de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Naast het verzorgen van onze eigen administratie, zorg ik ervoor dat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren, (nieuws)berichten gecommuniceerd worden en dat de kwaliteit van ons kantoor, op basis van de beroepsvoorschriften, bewaakt wordt.

Jan Theulen RA
Na mijn studie aan de HEAO in Sittard, heb ik een 10-tal jaren gewerkt  in de accountancy. In die tijd heb ik ook de NIVRA-opleiding tot register accountant gevolgd en succesvol afgerond. Vanuit de accountancy ben ik in 1993 overgestapt naar het bedrijfsleven. Hier heb ik een ruime ervaring opgedaan bij uiteenlopende bedrijven in de functie van hoofd administratie en controller. Sinds februari 2017 maak ik deel uit van het team NarinxRitzen. Een relatief klein kantoor met een brede expertise en informele lijnen. Mijn kennis en opgedane ervaring zet ik nu met veel plezier in voor onze klanten.

©2019 NarinxRitzen  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring