• De rechtstreekse relatie met de klant...

  • daar ligt onze grote kracht

  over narinxritzen

Kantoor
Ons kantoor is gevestigd in Eijsden en Bocholtz. Al bijna 15 jaar werken wij voor het midden- en kleinbedrijf en (vermogende) particulieren, maar ook beursgenoteerde opdrachtgevers met internationale structuren. Vastberaden in onze missie, stabiel, betrouwbaar en helder. Persoonlijk aanspreekbaar, altijd tot uw dienst met een directie en persoonlijke touch. Een aanpak die onze klanten als plezierig ervaren.

Iedere keer weer inspelen op gewijzigde omstandigheden. Neem de Coronacrisis, aansprakelijkheidskwesties, financieringsproblemen, digitalisering etc. Of misschien zit uw bedrijf in een groeifase of wilt u een onderneming overnemen of verkopen. Ook dit vraagt om de juiste aandacht.

Aandacht die wij u geven zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. Hier ligt onze kracht, de rechtstreekse relatie met u en dat tegen, op het MKB afgestemde tarieven.

Mensen
Ons bedrijf heeft twee firmanten: Jean Pierre Narinx, Accountant Administratieconsulent en Rob Ritzen, Register Belastingadviseur. Jean Pierre en Rob worden ondersteund door Jacqueline Hassert, Jan Theulen en Hanneke Narinx. Lees verder

©2022 NarinxRitzen  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring